Kvalitetsveckan – för dig som driver hästverksamhet

Vi kan meddela att Kvalitetsmärkt Hästverksamhet och Ludvig & Co bjuder in till informationsträffar om kvalitet, certifiering och hur du som hästföretagare kan arbeta i din verksamhet för att för att öka kvaliteten, tryggheten och lönsamheten. Du får också möjlighet till att ställa frågor och hjälp att komma i gång med ditt kvalitetsarbete.

Träff 1: Vad är kvalitet och hur använder jag det i min verksamhet?

Tisdagen den 6 sep kl.11.30-13.00

Hur jobbar jag hållbart, tryggt och lönsamt? Vad innebär kvalitetsarbete och certifiering? Vi går igenom begreppen kvalitet, certifiering, lönsamhet och pratar omvärlds- och framtidsspaning inom hästnäringen.

Träff 2: Vad är Kvalitetsmärkt hästverksamhet och vem kan bli certifierad?

Torsdagen 8 sep kl 11.30-13.00

Kvalitetsmärkt Hästverksamhet är en gemensam standard för hela hästnäringen, oavsett inriktning, för att på ett enkelt och jämförbart sätt kunna visa att det är en verksamhet med kontroll, ordning och reda. Vi går igenom vad det innebär att certifiera sig, innehåll i regelverket samt vilka lagar och regler som är relevanta för hästföretagare.

Träff 3: Få hjälp att komma i gång med certifieringen av din verksamhet

Tisdag 13 sep kl. 11.30-13.00

Vi visar de olika stegen i certifieringen och går igenom ansökan för att hjälpa dig att komma i gång med Din certifiering. Dessutom får du möjlighet att ställa frågor direkt till rådgivare hos Ludvig & Co som är specialiserade på Kvalitetsmärkt Hästverksamhet.

Priser och Deltagande

  • Samtliga träffar är digitala, länkar skickas till dig som är anmäld
  • Träff 1-2 är kostnadsfria
  • Träff 3 kostar 250 kr + moms. Du som deltar i tredje träffen kommer få anmälningsavgiften tillbaka om du köper rådgivning hos Ludvig & Co.
  • Du kan välja om du vill anmäla dig till en eller flera träffar.

Varmt välkommen!
ANMÄL DIG och LÄS MER HÄR

 

Vill du certifiera din hästverksamhet? Läs mer via länken nedan! 

Certifiering av hästverksamheter