Konsult inom certifiering av lantbruk och trädgård

Placering i Skåne eller Danmark

SMAK Certifiering AB söker en konsult inom lantbruk och trädgård som kan utföra revisioner hos våra kunder i Danmark. I Danmark certifierar vi lantbruksföretag för standarden GLOBALG.A.P. Våra revisorer utför revisoner av företag på ett oberoende och opartiskt arbetssätt. Utöver GlobalG.A.P. standarden utför vi revisioner utifrån flera olika standarder inom lantbruk och livsmedelsproduktion. SMAK har huvudkontor i Lund. SMAK Certifiering AB ägs av en stiftelse som består av lantbruks- och livsmedelsorganisationer. Vi har erbjudit certifieringstjänster sedan 1996 och har idag över 3000 kunder och med ett 20-tal revisorer tar vi uppdrag i hela Skandinavien.

Om uppdraget

Vi söker en dansktalande revisor som kan utföra uppdrag i Danmark inom området lantbruk och trädgård. Du kommer att genomföra revisioner hos lantbruks- och trädgårdsföretag mot standarden GLOBALG.A.P. Uppdraget är tänkt att vara på konsultbasis med tillträde omgående. Omfattningen av uppdragen är främst under odlingssäsongen maj till oktober. Vi kan inledningsvis erbjuda uppdrag som motsvarar ca 150 timmar så tjänsten kan kombineras men annan tjänst. Möjlighet till fler
uppdrag kan bli aktuellt. Som lantbruksrevisor har du stort inflytande över hur din arbetstid disponeras. Eftersom revisionerna utförs hos kunden så blir det tjänsteresor över hela Danmark. Ditt kontor har du i hemmet. Du bor lämpligast i Skåne eller i Danmark.

Din profil

Vi söker en medarbetare som kan driva sitt arbete självständigt på ett organiserat, noggrant och effektivt sätt. Den person vi söker är positiv, flexibel och har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor.

Kvalifikationer:

  • relevant lantbruksutbildning t. ex lantmästare, agronom, hortonom eller minst 2 års eftergymnasial utbildning inom lantbruk/trädgård området
  • bred erfarenhet av lantbruk eller trädgårdsföretag (minst 2 år)
  • körkort
  • tillgång till egen bil
  • mycket goda kunskaper i danska och engelska i tal och skrift
  • F-skattsedel (alternativt timanställning)

Meriterande:

  • erfarenhet av revisions- och/eller tillsynsarbete
  • god datorvana
  • utbildning inom HACCP och livsmedelshygien
  • förståelse av svenska i tal och skrift

För mer information och ansökan

Har du frågor om tjänsten ta gärna kontakt med kvalitetschef Christian Grandi +46 (0)40 26 83. Ansökan med CV och personligt brev skickar du till personal@smak.se. Sista ansökningsdag: 31:e mars. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!