Vi har rötter i den gröna näringen sedan 1953

SMAK Certifiering är oberoende specialister med snart sjuttio års erfarenhet av certifiering och kontroll. Med rötterna i den gröna näringen är vi det starka svenska alternativet som vill leda utvecklingen framåt inom certifiering. Du får en oberoende och jordnära revisor som är lyhörd och nyfiken på din verksamhet.

Vår affärsidé är att erbjuda kvalitets- och certifieringstjänster till livsmedelsbranschen så att konsumentens behov av bra och säkra livsmedel blir tillgodosett.

SMAK Certifiering erbjuder en rikstäckande certifieringsverksamhet av lantbruk, trädgård, livsmedelsförädling och restaurang och kan med sin oberoende granskning ge trovärdighet åt producenternas åtaganden när det gäller kvalitet, miljö, djuromsorg och livsmedelssäkerhet.

SMAK Certifiering AB är ett helägt dotterbolag till Stiftelsen Potatisbranschen där LRF, ICA, COOP, Sveriges Potatishandlares Riksförbund, Axfood, GRO och SLU ingår.

98%

av våra kunder är i helhet nöjda med oss

71%

av våra kunder skulle rekommendera oss till en vän eller kollega i branschen

3700

kunder runt om i hela Sverige

Därför ska du välja oss

SMAK Certifiering har lång erfarenhet av certifiering och gör det lätt för Sveriges lantbruks-och livsmedelsföretag att göra rätt bland annat enligt IP, KRAV och EU:s förordning om ekologisk produktion. Oberoende granskning ger trovärdighet för dig som producent. SMAK Certifiering är ackrediterade av Swedac.

Enkelhet

Enkelhet

Vi finns där du finns och är flexibla i vårt arbetssätt. Din revisor finns i din del av Sverige, är kunnig inom din bransch och kan svara på frågor om alla delar av din certifiering.

Kvalitet

Kvalitet

Vi är specialister med mycket lång erfarenhet av certifiering och kontroll. Alla av oss har praktisk erfarenhet och bakgrund från den verksamhet vi certifierar.

Trygghet

Trygghet

Vi är ackrediterade av Swedac och har lång och praktisk erfarenhet av just din bransch. Du får en jordnära revisor som lyssnar och har svar på dina frågor.

Konkurrensmässiga priser

Konkurrensmässiga priser

Vi erbjuder Sveriges lantbruks- och livsmedelsföretag effektivitet i varje uppdrag. Du kan dessutom se fram emot konkurrenskraftiga priser.